AD 2017

Etusivu Foorumit Keskusteluklubi AD 2017

Tämä aihe sisältää 65 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Haba 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 66)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Haba
  Osallistuja

  Mukava alku tälle vuodelle. Nousua vähän joka puolella.


  Haba
  Osallistuja

  Japanikin mukana nousussa.

   

  Market News | Wed Jan 4, 2017 | 1:17am EST
  Nikkei hits 13-month high on upbeat U.S. data, a softer yen

  Jan 4 Japan’s Nikkei share average started 2017 trading on a strong note on Wednesday as investors cheered upbeat global economic data released during Japan’s holidays, and a weaker yen boosted exporters.

  The Nikkei rose 2.5 percent to 19.594.16, making the biggest gains in about two months and closing at its highest level since early December 2015.

  The broader Topix gained 2.4 percent to 1,554.48, also its highest finish in over a year, led by gains in shippers, steelmakers and exporters.

  Advancers outnumbered decliners by more than 15-to-1.

  Toshiba, the most traded stock on the main board by turnover, ended down 2 percent following volatile trade after a media report said the security watchdog suspects the Japanese conglomerate of misreporting profits. (Reporting by Ayai Tomisawa and Hideyuki Sano)


  Haba
  Osallistuja

  15.7.2016 Vaimon pussukkaan hankittu vähän isompi pläjäys Nordea Venäjä rahastoa on nyt plussalla 32,95 %. Ei huonosti vajaassa puolessa vuodessa. Ei viime vuosi ihan mahdottoman huono sijoitusvuosi ollut. Ja hyvin on tämäkin vuosi alkanut.


  Haba
  Osallistuja

  Komia nousupäivä ja pussukka teki uuden hienon ennätyksen. On se niin oikein. Pussukkaan tuli merkittyä lisää Infraa, Kuluttajaa ja Osinkoa. Piensijoittajat kuulemma möivät omistuksiaan joulukuussa. Haba kulki vastavirtaan ja teki ostoksia. Ompahan otettu lisää riskiä. Ja ei muuta kuin kattellaan rauhassa maailman menoa.


  Haba
  Osallistuja

  Uusi ennätys tänäänkin. Ja ei muuta kuin tarkkaillaan rauhassa maailman menoa.

  #1724774 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Laskupäivä. Ostoja: Hyvinvointi, Kuluttaja, Infra, Osinko, Japani ja Kasvu.  Ja ei muuta kuin kattellaan rauhassa maailman menoa.

  #1724888 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Pussukka pullistui uuteen ennätykseen. Haba on menossa taas vastaanotolle ja lääkitystä yritetään saada paremmin kohdalleen. Kovia kipukramppeja ollut viime päivinä. Verenpaine ei tykkää niistä hyvää.

  LähiTapiolan osakerahastoista kovimmat nousijat tältä vuodelta ovat Aasia-Tyynimeri, Kehittyvät markkinat, Hyvinvointi ja Japani. Kaikki Haban suosikkeja jo vähän pidemmän ajan takaa.

  #1725071 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Tänään taas plussapäivä ja pussukalle uusi ennätys. Haban voitot 7.12.2016 – 12.1.2017 ovat 2,62 kertaistuneet. Ei huonosti villasukkapörssilottomieheltä. Euroissakin ihan mukava summa. Verottajakin kiittää, kun ensi kuussa maksellaan veroja menneistä tuotoista. Nämä voitot ovat tällä hetkellä virtuaalivoittoja, kun mitään en ole myynyt – vielä.

  Haba sai ajan lääkärille ensi viikolle ja kiireisenä. Samat karmeat kivut ovat olleet yli 14 vuotta joten ihmettelen miten tässä nyt tuli kiire.

  #1725208 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Reipas laskupäivä.  Pikkupläjäys tuli hankittua seuraavista LähiTapiolan rahastoista: Aasia-Tyynimeri, Japani, Kehittyvät markkinat ja Osinko. Kuntosalilla tuli käytyä ja pillerien voimalla siitä jotenkin selvisi. Tiedä sitten pitäisikö kysellä vielä voimakkaampia kipulääkkeitä.

  #1725537 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Nousupäivä. Taas tuli Haballe uusia lääkkeitä ja uusia tutkimuksia eli vanha meno jatkuu.

  #1725864 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Laskupäivä ja sen kunniaksi tuli merkattua LähiTapiola Hyvinvointia, Japania, Kasvua ja Kehittyviä markkinoita. Tänään tuli käytyä laboratoriokokeissa. Mitä kaikkea on vialla siitä saa kuulla enemmän ensi viikolla.

  #1726151 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Plussapäivä sijoittamisessa ja siinäkin mielessä, että tuli käytyä kuntosalilla  ja pystyin tekemään kaiken sen, mitä olin suunnitellutkin. Nyt kyllä koskee, mutta oli se sen arvoista.

  Haba teki uuden aluevaltauksen, kun merkkasi pussukkaan Handelsbankenin Brasiliaa, Pohjoismaisia pienyhtiöitä ja Raaka-ainerahastoa. Rahastosijoituksia, mutta itselle uuden pankin valikoimista. Saa jotain uutta seurattavaa niin pysyy mielenkiinto paremmin yllä.

  Sydän- ja verenpainelääkkeet eivät kummoisesti ole auttaneet, mutta en kovin paljon niiltä odotakaan. Kipulääkkeistä suurin hyöty tulee niin kuin tähänkin mennessä. Ja ei muuta kuin kattellaan rauhassa maailman menoa.

  #1726719 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Laskupäivä. Ostoja Handelsbankenin rahastoista Aasia, Brasilia ja Raaka-aine. Ja ei muuta kuin kattellaan rauhassa maailman menoa.

  #1726894 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Plussapäivä. Osto Handelsbankenin Eurooppa indeksi rahastoa pieni pläjäys.

  #1726980 Ilmoita asiaton viesti

  Haba
  Osallistuja

  Plussapäivä ja pussukka melkein huippulukemissa. Viime viikolla tuli käytyä labrakokeissa ja löytyihän sieltä jotain. Ainakin helikobakteeri ja jotain epäselvää maksa-arvoissa. Ei ihme ettei olo ole ollut oikein hyvä. Kovat kivut vaivaavat edelleen eikä verenpainetta ole saatu laskemaan. Ja ei muuta kuin lisää lääkkeitä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 66)

Alueelle ‘Keskusteluklubi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.