Tekniikan Maailma iPadiin

TM iPadissaTekniikan Maailman ensimmäinen iPad-lehti on julkaistu. Ilmaiseen näytelehteen on koottu TM:n 18/10 sisältöä. Mukana on myös raportti Pariisin autonäyttelystä ja Saab 9-5:n koeajo. Lehden sisällön lisäksi iPad-versiossa näytetään videoita ja lisäkuvia.

Näytelehden voi ladata iPadiin AppStoresta (ks.linkki iTunesissa). Sieltä TM:n lehtikioski löytyy hakusanalla Tekniikan Maailma. Lehtikioski täydentyy 3.11. ilmestyvästä numerosta (TM 20/10) alkaen aina samalla, kun painettu lehti ilmestyy.

Toistaiseksi tarjolla on irtonumeroita, mutta pian iPad-lehden voi tilata omana versionaan tai painetun lehden rinnalle .

Tarkoituksena ei kuitenkaan ole korvata painettua lehteä sähköisellä versiolla. Sen sijaan tablettitietokone tarjoaa kätevän tavan lukea vertailuja, testejä ja muita ajankohtaisia tekniikan asioita uudella tavalla kosketusnäytöltä.

Lähitulevaisuudessa muidenkin valmistajien laitteet yleistyvät, joten Tekniikan Maailman sähkölehdestä nähdään tarvittaessa useita versioita.

iPad-lehdessä kuvat voidaan esittää suurempina ja kirkkaampina kuin painetussa lehdessä. Kuvaesitykset ja videot ovat luonteva lisä artikkelien yhteyteen. Nettiin laitteella pääsee 3g- tai wifi-yhteydellä.

Kun sähkölehti on ladattu laitteen muistiin, sitä voi selata ja lukea missä hyvänsä. Nettiyhteyttä ei siis välttämättä tarvita, mutta sen välityksellä pääsee esimerkiksi muuttamaan vertailutulosten painoarvoja ja selaamaan autohinnastoa TMnetissä. Myös osaa videoista katsotaan nettiyhteyden kautta.

Lue lisää ja ks. esittelyvideo

Tekniikan Maailmaa kustantaa Otavamedia Oy. Yhtiön aiemmista lehdistä Suomen Kuvalehti ja Suosikki ovat jo saaneet omat iPad-verionsa. Suomen Kuvalehti oli ensimmäinen suomalainen aikakauslehti, joka alkoi ilmestyä myös viikoittaisena iPad-julkaisuna.

Comments

Teksti: Plaza
Avainsanat: iPad, Suomen Kuvalehti, Suosikki, Tekniikan Maailma, TM

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *